24 Julai 2017

Tak Pernah Pakai Baju Putih

Kalau korang perasan, kebanyakkan gambar-gambar yang aku upload di Instagram dan Facebook, boleh kata semuanya berwarna gelap ataupun hitam. Memang jarang la aku upload gambar aku pakai baju berwarna putih atau warna terang ni. Sebabnya, aku suka dengan warna-warna gelap tak kira la warna apa sekalipun asalkan warna tu tak terang.


Tapi baru ni, untuk mengikut tema birthday party, aku terpaksa la beli sehelai baju putih yang aku rasa aku tak pernah beli, kecuali masa sekolah dulu la. Memang aku tak berapa selesa la sebab aku rasa warna tu buatkan aku confident level aku down sikit. Hahaha... aku rasa lemak-lemak aku tak dapat disembunyikan lagi...

Mungkin dalam otak aku dah terpasak dah, warna gelap dapat sembunyikan lemak-lemak aku...hahahah... so bila pakai baju warna terang ni, aku rasa lemak-lemak aku semua tak dapat disembunyikan lagi...tapi itu semua pemikiran aku la.. sebab ada jugak member aku yang berbadan besar, ok ja pakai baiu warna terang. Aku ja yang tak boleh sangat dengan warna-warna terang ni...hehehehe...

2 ulasan:

  1. bagi IQ, lelaki pakai baju putih nampak lagi gentle. tu pandangan IQ sahaja

    BalasPadam