08 April 2017

Susah Nak Update Blog Lepas Ni



Lepas ni mungkin aku agak sukar untuk nak mengupdate blog memandangkan kat rumah sewa aku ni, line yang sangat susah nak dapat. Walaupun aku duduk di tengah-tengah bandaraya, tapi line telco untuk dua-dua nombor aku sangat susah nak dapat dalam bilik dan dalam rumah sewa aku.. kadang-kadang bila aku dapat call, sama ada aku kena keluar ke ruang tamu dan duduk tepi tingkap, atau aku kena keluar duduk dekat coridor rumah.

Aku pun tak pasti kenapa, nak kata duduk kawasan kampung, sangat mustahil...tengah bandar kot... tapi mungkin jugak sebab aku duduk di kawasan flat dan terlampau padat, jadi coverage telefon tu susah nak dapat. Jadi kalau aku duk dalam bilik tu, ada whatsapp atau komen-komen kat FB yang aku lambat jawab, faham-faham la ye... bukan sengaja aku nak balas lambat, tapi signal kat dalam bilik aku tu... ya hadoooo....buat sakit hati ja...

Bila tak ada line, macam mana aku nak update blog, betul tak? Ini pun dah beberapa hari aku tak update walaupun ada la sikit topik untuk aku nak update. Tapi bila dah tak ada line ni, hilang segala mood untuk aku update blog...adoiyai...

1 ulasan: