30 Jun 2016

Iftar Di Sheraton Imperial KL


Selasa lepas, aku dan member sepejabat aku ke KL semata-mata untuk berbuka puasa di KL...sanggup kan?hehehe... mesti la sanggup sebab bos belanja... lagi pun bukan selalu nak berbuka puasa di KL...



Jam 2.30 kami dah bergerak ke KL sebab nak elak jammed... ngam kami sampai di Sheraton pukul 5 petang... itu pun jammed sikit dekat area hotel... di sebabkan awal lagi, kami meronda dulu di Quill City Mall... aku rasa mall tu pun baru bukak kot... sebab tak ramai orang dan suasana dalam tu pun nampak masih baru...



Kalau ikut aku yang musafir, berbuka awal sikit pun takpe...hehehe... tapi sebab bukan aku yang drive dan cuma naik kereta, puasa je la...



Lepas berbuka dan menyembang lebih kurang dengan boss... pukul 10.30 macam tu dah gerak balik ke Ipoh... pukul 1 lebih baru sampai ke Ipoh... nasib la Rabu tu aku cuti... boleh la bangun lewat sikit...betul-betul lewat...hehehe... pukul 12.30 baru aku bangun... puas hati aku dapat bangun lewat...

Cadangnya aku nak tidur je kat KL, rumah abang aku...tapi bila fikir abang aku pun kerja Rabu tu dan member aku pun ramai yang kerja, jadi tak ada point untuk aku tidur kat KL... macam rugi pulak...

1 ulasan:

  1. selamat hari raya ..maaf zahir dan batin ye ..esok yaya balek kampung da..doakan ye...

    BalasPadam