03 Disember 2015

Food Review : Makan Best Ipoh

Hari tu, aku temankan member ofis aku pergi hantar barang dekat Meru, Ipoh...lepas hantar barang, terus cari kedai makan yang tengok macam best dekat area situ, dengarnya macam banyak yang menarik...terus teringat satu kafe hipster yang akak ofis aku cerita...terus pergi cari...rupanya di kawasan KFC Meru kalau tak silap aku...nama cafe tu, Makan Best Ipoh...



Tengok dari luar, macam kedai makan biasa-biasa...tapi bila masuk, baru nampak macam luar biasa...menu aku tak ambil gambar sebab pada mulanya, macam tak nak buat review...tapi, disebabkan nak cari stock untuk blog, aku ambil juga gambar-gambar makanan...







Aku tak ingat makanan apa yang aku pesan dekat sini, tapi yang pasti, semua makanan dekat sini didatangkan dengan portion yang banyak...memang kenyang la...opss...terlebih kenyang makan dekat sini...













Rasa makanan kat sini boleh tahan...aku bagi 7/10 bintang...kiranya nak kata puas hati tu, sikit-sikit lagi la nak penuhkan rasa puas hati aku...

TAPIIIII...aku sangat puas hati dengan portion makanan dekat sini...memang banyak gila..kawan aku yang order nasi goreng tu, tak habis makan...aku pun terpaksa gagahkan diri habiskan makanan dekat situ...

Cuma pendapat aku, restoran ni perlu di'renovate' sikit...sebab pada pandangan mata aku, nampak agak tak tersusun dan terlalu banyak dekorasi...itu ja...yang lain, ok dah...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan