16 Januari 2015

Malam-Malam Terakhir di UiTM Shah Alam...

Assalamualaikum...

Kerja gila malam ni buat..hahahaha...well..lepas dinner...kami berlima (aku,bong,tunku,afkar n shofi) taktau nak buat apa..then lepak kat Laman Seni Seksyen 7 kejap..then boring...

Lepas tu..afkar kot..ajak naik tingkat 20 menara engineering...kami pun naik la...

Pukul 10 lebih rasanya...then...lepas ambil gambar...tunku,afkar n shofi main jerit-jerit dari atas...

Memang bergema..aku rasa area DC, Melati and Mawar dengar..then..shofi perasan polis bantuan dekat Melati tengok kat tempat kami stay...and then nampak polis bantuan tu naik moto ke menara engineering...

Apa lagi..kelam kabut kami turun...then..kami turun tangga sampai level berapa entah...baru naik lif...

Naik lif tu pun..tak turun sampai ground floor..kamu turun sampai tingkat 5..then turun tangga...hahahaha ..

Cuak weh..tak tahu la apa kesan kalau kami kena tangkap...tatatertib maybe??

Tapi view atas ni memang cantik...









Cuak weh..tak pernah rasa macam ni...hahaha..nervous..tapi seronok..rasa macam main polis sentri one two jaga ja..hahaha...moment gila dengan bebudak laki kelas aku...yes...will never forget this...



Okay..tu je..assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan