15 Januari 2015

Food Review : Aman Seafood and Steamboat, Klang

Assalamualaikum...

Okay..make it short..untuk meraikan habisnya semester lima dan final exam...kami, budak laki kelas B, aku, afkar, tunku, bong and shofi pergi makan besar dekat Klang..tempat ni Tunku yang suggest..katanya sedap and banyak...

Kami ke Klang...lokasi kedai...

"Dari AEON Bukit Raja, terus menghala ke Klang sampai jumpa tol RM 0.60..terus je lagi sampai jumpa traffic light, then ambil kiri..dari kiri tu terus dalam dua kilometer..akan jumpa masjid sebelah kiri..kedai tu sebelah kanan..."

Ok...kami pilih steamboat untuk meraikan..well..kat sini ditawarkan 3 set of steamboat dengan harga yang berbeza...pakej macam gambar bawah ni...



So..kami pilih set C...dengan pilih tomyam sebagai kuah...











So..apa yang aku suka..nasi goreng yang datang dengan set steamboat ni memang sedap..simple tapi sedap..perapan untuk daging and ayam untuk grill pun sedap...Tomyam yang dia bagi sedap..cuma kurang masam dan pedas,

Bahan yang diberikan pun banyak...cuma nasi goreng tu, sikit sampai kami minta nasi tambah...

Cuma..servis kat situ lambat walaupun untuk hantar air...kami tunggu almost 20 minit untuk air walaupun tak ramai orang...

So...as conclusion...makan dekat situ berbaloi..cuma spoil disebabkan servis yang lambat..aku bagi 3/5 bintang...











Terima kasih. .
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan