24 Januari 2015

Bercuti Di Pangkor....

Assalamualaikum...

Just a simple update i think..hahaha..maybe...okay...

Khamis lepas (22/1/2015)...kawan aku dari Medan, Indonesia datang ke Malaysia untuk bercuti...3 hari bercuti di sini..

So..22 haribulan pagi..aku,abah and mak pergi ke airport penang untuk ambil dia dan balik rumah dulu..then..kami terus ke Pangkor...yang join trip ke Pangkor ni, Afkar and Tunku...

Ni first time aku pergi bercuti dengan kawan-kawan tanpa melibatkan assignment..hahaha..seronok pulak rasa..tenang, relax and cool...

Owh..aku kenal kawan aku dari Medan ni, Yusuf, masa aku pergi Djogja last year..dia jadi tour leader kamk dekat sana...so...kami keep in touch di facebook...ni kiranya kali kedua kami jumpa...







Selama 7 bulan aku jadi orang Lumut and Pangkor..ini first time aku jejak kaki di Kota Belanda..hahahah...

Di pangkor..kami tak buat apa pun..cuma mandi laut,snorkerling, and bergambar..tu je...

















Kami cuma stay 1 malam ja di Pangkor..dapat la aku lepas rindu dekat Pangkor..hahaha...dekat 2 tahun aku rasa aku tak jejakkan kaki dekat Pangkor...lepas rindu...

Thanks ya bro kerna sudi ke rumah aku..nanti ada rezeki kita berjumpa di Medan bulan 5 nanti...



Insya Allah..bulan september nanti..rancangan kita akan berjalan seperti direncanakan...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan