03 Disember 2014

Food Review : Naan Kashmiri di Ombak Bistro Seksyen 7 Shah Alam

Assalamualaikum...

Straight to the point memandangkan esok aku ada test...

Malam ni aku dinner dekat Ombak Bistro dekat Seksyen 7 Shah Alam..kedai ni bertentangan dengan Restoran Barra...

Ini kali kedua aku makan roti naan dekat sini...antara naan special kat sini...



first time aku makan dekat sini...aku makan naan kimma...naan kimma takda gambar sebab dah lama dah aku makan..tapi gambaran dia lebih kurang macam ni..

Macam naan biasa..tapi dalam roti naan tu..ada potongan ayam tandoori..kuah biasa la...dal,kelapa and susu...

Malam ni aku makan naan kashmiri..sedap...naan ni macam naan biasa as usual..tapi...dicampur dengan cheese dan juga kismis...sedap..cicah dengan kuah dal dan susu..


Ada kismis kalau tengok betul betul..



Dekat pusat komersial seksyen 7 ni banyak kedai makan yang sedap..tapi kalau korang makan dekat kedai ni..aku cadangkan..order roti naan kashmiri or naan kima...

Berbaloi...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan