Praktikal dah habes..apa yang saya dapat??

Tepat pukul 5.00 petang on 15 Feb 2012.. tamat sudah sesi practical aku dekat Battuta Travel..and Insya Allah..bulan 9 nanti aku konvo..itupun kalau tak ada apa-apa masalah la..tp..dah ngam-ngam 4 bulan aku dekat Battuta Travel tu..agak-agak apa yang aku dapat..jom tengok...


  • saya dapat tahu cara nak apply contract rate dari resort / chalet / hotel..murah skit la...
  • saya tahu nak book ticket flight selain dari Air Asia...KLM Royal Dutch..
  • saya tahu lead bawak group ke Pangkor...
  • saya kena speaking dengan walk-in customer and call *menyeksakan*
  • saya kena buat Quotation ke Pangkor...
  • saya kena buat bayaran ke bank-bank yang tak pernah masuk...
  • selalu pegang check....
  • rasa OT..
  • yang penting dapat elaun RM 100 / bulan + bonus
ada lagi kot..tp entah..aku pun tak ingat...tapi ok la..ada pengalaman la jugak kan...

Catat Komen

2 Ulasan

  1. waahh..dah habis study..boleh kerja dah lepas nie =)

    BalasPadam
  2. memang keja pun b4 smbung degree...dekat travel agent tu jgak...

    BalasPadam

Tinggalkan komen anda di sini...

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)