28 Mei 2011

Jom Ceramah !!!

Allo.....sori...ak baru nak update lepas abes prog aku kat sek aritu...then..aku xtau la apa yg prob..email aku ka,google chrome ka or blog yg prob sbb xleh masuk..geram btoi..last2...nasib baik la malam ni leh masuk kan...ok..aku xmau cita apa dah...aku nak cita pasai program aku kat sek...n for the first time aku jadi penceramah...mmg best..

Hangpa nak tau ka aku jadi penceramah apa??penceramah politik???tidak..penceramah agama??tidak..penceramah motivasi??Btol skali...aku n the geng jadi penceramah motivasi kat sek aku.. SMK Alor Pongsu utk junior2 kami..budak2 SPM..kami (aku,asyraf,syahir,nana n safuan)...kami 5 org jadi penceramah...kawan2 yg lain plak (pipa,pinat,ain sakinah,aina,mariah) mai join utk meriahkan masjlis...actually prog ni utk kami xplen ttg course kami kat U n prospek keja n sikit motivasi..mmg best..n aku xrasa aku leh xplen dgn baik ttg course aku but i can be a good counsellor..n aku tetiba rasa gian utk jadi penceramah motivasi..aku xmau cakap banyak..tgk la serba skit ttg gmbaq2 kami ni..






nak tgk bnyk lagi..click sini

1 ulasan:

  1. Terima kasih untuk blog yang menarik

    BalasPadam